Cautare

595 de rezultate pentru "gaz metan podari" (2.90 secunde)
Gaz Metan Severin a castigat la limita, scor 1-0, derbiul Olteniei din cadrul etapei a 19-a din liga secunda, cu ALRO Slatina, iar cele trei puncte contabilizate ii fac pe gazari sa devina principalii favoriti la ocuparea locului trei, unul care anul acesta ar putea duce in Liga I.
Returul celei de-a doua semifinale se va disputa joi de la 21:30, intre Gaz Metan Medias si Dinamo. In tur, bucurestenii s-au impus cu 1-0 pe teren propriu.
I-am vazut si cu Gaz Metan Medias, au facut o demonstratie de fotbal, dar nu era nevoie sa vad acest meci ca sa ma edific asupra valorii lor si a fortei lor de joc.
Conducatorii formatiei Gaz Metan Severin se pregatesc sa finalizeze dosarul de licentiere, maine urmand sa-l depuna la Comisia prezidata de Viorel Duru.
Dean Beta (Sportul Studentesc), Adrian Popa II (Chiajna), Sergiu Muth (Gaz Metan Medias), Ionut Rada (Pandurii), Codrut Cioranu (Sportul Studentesc), Andrei Tepes (Ceahlaul), Valentin Lupu (Steaua);
Metaloglobus Bucuresti - Minerul Motru, Gaz Metan II Medias - Atletic Bradu, Jiul Rovinari - FC Oltchim Valcea, FCM Targoviste - Damila Maciuca, Pandurii II Targu Jiu - Visina Noua;
La noi nimeni nu baga bani in fotbalul feminin, desi echipa campioana merge in Liga Campionilor si primeste si bani de la UEFA", a spus Victorina Simion, care acum doua sezoane a antrenat o echipa de fete, Sporting, iar in prezent activeaza in cadrul clubului Gaz Metan Severin.
La turneul zonal de la Valcea, destinat juniorilor C, craiovenii de la "GP", antrenati de Alin Dobrotescu, au inregistrat doua victorii, 6-1 cu CSM Valcea si 4-0 cu Gaz Metan Severin, si o infrangere, 0-1 cu Pandurii.
Noua organigrama a echipei-fanion a judetului Olt nu a fost comunicata, dar apropiatii sustin ca functiile cele mai inalte din conducere vor fi ocupate de Jean Nitulescu si Gheorghe Constantin (ex-presedintele Gaz Metan Severin).
Antrenorul formatiei Pandurii Targu Jiu, Petre Grigoras, nu a ramas indiferent la decizia LPF-ului de a muta partida de vineri, cu Gaz Metan Medias, sambata, de la ora 19.00 (Digi Sport 1), considerand ca este jignitoare atitudinea membrilor forului respectiv.
De exemplu, Gaz Metan CFR Craiova, actualmente CS Turnu Severin, nu a fost sprijinita deloc de autoritati si i-a fost refuzata cererea de a evolua pentru o scurta perioada pe "Ion Oblemenco", timp in care stadionul "Depou"
Conform imaginilor trimise de oficialii Jandarmeriei, au existat bilete confiscate si la meciul cu Gaz Metan, nu doar cu Chelsea!
FC Brasov - Botosani 1-2 Concordia Chiajna - Corona Brasov 1-0 AFC Sageata Navodari - ACS Poli Timisoara 1-2 CFR Cluj - FC Viitorul Constanta 2-1 Otelul Galati - Petrolul Ploiesti 1-2 Astra Giurgiu - Universitatea Cluj 3-1 Ceahlaul Piatra-Neamt - Pandurii 1-0 Meciul Gaz Metan Medias - FC Vaslui, ultimul din etapa a patra, urmeaza a se disputa in seara de luni.
Vineri, 13 septembrie - Ceahlaul Piatra Neamt - FC Brasov, ora 19.00, Dolce Sport - Pandurii Targu Jiu - Dinamo, ora 20.30, Digi Sport Sambata, 14 septembrie - Steaua - Sageata Navodari, ora 19.00, Digi Sport Duminica, 15 septembrie - Corona Brasov - Gaz Metan Medias, ora 17.00, Digi Sport - Petrolul Ploiesti - Concordia Chiajna, ora 19.00, Digi Sport - Universitatea Cluj - CFR Cluj, ora 21.30, Digi Sport Luni, 16 septembrie - FC Viitorul - FC Botosani, ora 19.00, Digi Sport - Otelul Galati - Astra Giurgiu, ora 19.30, Dolce Sport - FC Vaslui - ACS Poli Timisoara, ora 21.30, Digi Sport
Gaz Metan Medias 19 7 6 6 23-21 27 9. Ceahlaul Piatra Neamt 19 7 6 6 19-18 27 10.
Mures, Gaz Metan Medias si BC Timba Timisoara. Rezultatele votului final vor fi anuntate pe site-ul FRB si intr-un comunicat de presa in data de 08 aprilie, dupa centralizarea tuturor datelor.
A fost o victorie pe deplin meritata a ardelenilor, dupa o confruntare in care Steaua a fost apatica.Formatia lui Reghecampf a inceput in forta partida, dar lovitura de cap a lui Enache a intalnit bara transversala.Jocul Stelei a fost insa lipsit de claritate, iar CFR Cluj a profitat de fiecare sansa avuta.Ardelenii au profitat de gafele din partea dreapta a defensivei Stelei, iar Bud a deschis scorul in minutul 12, dintr-o pasa a lui Nouvier.Steaua a reusit egalarea dupa doar opt minute, prin Florin Tanase, ajuns la a treia reusita de la transferul la gruparea vicecampioana.Chiar si dupa egalare, Steaua a continuat jocul slab, iar CFR Cluj a marcat din nou in minutul 63 prin Bud, care a profitat de o noua gaura in defensiva.Steaua a incercat steril pe final sa egaleze, dar nu a reusit si a suferit prima infrangere din acest sezon, desi ardelenii au ramas in inferioritate dupa eliminarea lui Lopes.Ardelenii obtin astfel prima victorie pe terenul Stelei din 1948 incoace.Dupa acest rezultat, Steaua ramane prima in clasament, cu 20 de puncte, in timp ce CFR Cluj este pe locul 10, cu 10 puncte.Etapa urmatoare, Steaua se va deplasa la Ploiesti pentru a juca cu FC Voluntari, iar CFR Cluj va primi vizita lui Gaz Metan Medias.
- Poli Iasi - Botosani - Dinamo - Voluntari - Hermannstadt - Dunarea Calarasi - Gaz Metan - Concordia Chiajna (Sursa:
CFR Cluj - 30 de puncte, FCSB - 26 de puncte, CSU Craiova - 26 de puncte, Astra Giurgiu - 24 de puncte, FC Botosani - 24 de puncte si Gaz Metan Medias - 23 de puncte.
Sambata, 27 februarie Gaz Metan â€" UTA 1-2 (detalii, pe gsp.ro) 15.00 Academica Clinceni â€" Astra 1-1 (detalii, pe gsp.ro) 20.00 Chindia â€" Univ.
google-analytics.com